čtvrtek 12. července 2018

Proč blog stagnuje a co s ním dál

Koukám letopočet posledního příspěvku a je to už tři roky, co jsem ho přidala. Stala se jedna zásadní věc, která způsobila, že jsem dlouho nevěděla, co s blogem dál. Jelikož jsem z vegetariánské stravy přešla na veganskou, změnil se zásadně přístup k vaření...a o tom tenhle blog být neměl. Je mi ale líto pohřbít ho, když už obsahuje některé informace a postupy, které mi přijdou zajímavé a funkční.

Rozhodla jsem se proto veganské jídlo umístit do speciálního blogu, protože se mě občas lidé ptají na recepty. Blog spustím někdy během září a bude čistě o veganském jídle...nula ideologie, nula čehokoliv ostatního.

Tento blog (Tichý život) propojím se svým projektem Domácnost v neklidné době. Obsah se téměř nezmění. Dále se budu věnovat kosmetice, zahradě bez chemie, výrobě všeho možného a recyklaci. Projekt představím v některém z dalších příspěvků včetně Instagramového účtu.

Nasbírala jsem nějaké nové nápady tak alespoň ukázka co už brzy na blogu zveřejním. První z nových příspěvků bude jednoduchý krém na obličej se solí z mrtvého moře.




 





3 komentáře:

  1. Jsem moc ráda, že se vracíte.Z vašeho blogu jsem hodně čerpala a stále se k lecčemu vracím,jak pro kuchyň, tak pro zahradu či k ručním pracem.Přeji pro další zápisky mnoho štěstí, pohody při práci...a vůbec-spokojené léto. Božena z Chebu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Vám moc děkuju! Budu se snažit abych přinesla něco užitečného.

      Vymazat
  2. Lucko, těším se, moc ráda u tebe čtu. Sama mám velké plány, ale budování zahrady, zpracovávání přírodních darů pro nás a děti mne tak zaměstnávají, že už nějak nestíhám posílat vše dál. Ale jednou... :-)

    OdpovědětVymazat